Twice as much ain't twice that good
~ John Mayer
Eigenlijk ben ik best een beetje trots. Vandaag heb ik voor het eerst 5km hardgelopen, mijn conditie gaat vooruit. VIJF KILOMETER das best veel! En ik deed het ook nog wel in een redelijk acceptabele tijd. Ik denk dat het me gaat lukken om er nog zo'n 6 minuten af te krijgen, dan zou ik pas echt trots zijn en bovendien, als ik op onze jaarlijkse grachtenloop de 5km uitloop (en dan wil ik natuurlijk een beetje een gemiddelde tot goede tijd hebben) dan haal ik sowieso al 50 euro sponsorgeld op voor stichting Wij Helpen Daar. Ik hoop dat nog meer mensen me willen sponsoren, wat vrienden, wat kennissen, al is het maar voor een paar euro, dus ik ga nog even mensen werven ^^
Naast het verbeteren van mijn atletisch figuur en conditie ben ik de nieuwe voorzitter van de activiteitencommissie, de belangrijkste en grootste commissie van mijn vereniging. Volgend jaar ben ik dus degene die de nieuwe eerstejaars ga werven, ga begeleiden in het organiseren van de leukste borrels en activiteiten. Je kan daar zoveel creativiteit in kwijt; zo wil ik echt een liftwedstrijd gaan organiseren, wandklimmen, comedycafe, en verder thema's en aankleding bedenken voor feesten en borrels :)
Net heb ik een heerlijk nieuw recept gemaakt; tiramisu maar dan anders. Geen koffie, geen amaretto, maar in plaats daarvan met mangoplakjes, framboos en lemoncello (lemon likeur dat een specialiteit is van Zuid-Italie). Omdat de lange vingers toch sappig doordrenkt moeten zijn, en de gepureerde mango toch niet zoveel sap opleverde als gedacht heb ik ze maar extra besprenkeld met tropisch vruchtensap van de Aldi haha hoop dat die twist goed uitpakt :p
De gelegenheid voor dat uitgebreide dessert is trouwens de komst van vrienden van mn ouders die 1x per jaar van ver weg komen, wanneer altijd een uitgebreid menu (vanavond dus italiaans met mozzarella/courget salade, zalm, tagliatelle en tiramisu) op tafel komt. Hoewel mijn eenheidsgenootjes dit zullen ontkennen omdat ik toch heel erg vaak snel wat makkelijks maak, ben ik dol op koken. De voorwaarde is wel dat het door mensen gegeten wordt, lang in de keuken staan voor alleen mezelf lijkt nou eenmaal een tikkeltje tijdverspilling ;)
Nog twee weekjes tot vakantie, nog slechts twee weekjes en dit jaar is alweer om. Twee weekjes moet ik me nog even toe zetten om me te focussen en te leren. Laat ik nu dus toch maar even mezelf verdiepen in de materie van de methodologie.
Liefs,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten